Bc. Iva DZIERGASOVÁ

Diplomová práce

Technologické experimenty s kynutým těstem ve výuce v oboru pekař

Technological experiments with douhg in bachelor´s degree
Anotace:
Diplomová práce je určena učitelům odborného výcviku. Je koncipována jako doplněk běžného učiva tematických celku - Kynutí, příprava na pečení a tepelná úprava výrobků, příprava těst a náplní, tvarování a dohotovování výrobků. Přináší pohled do historie pekařské výroby, popis základních surovin, technologický postup výroby a možné vady finálního produktu. Didaktickou část tvoří příprava do vyučovací …více
Abstract:
The diploma thesis is meant for Vocational Education Teachers. This study is conceived as an addition to common curriculum of thematic units - Leavening, preparation for baking and flameproof finish of products, dough and filing ´s preparation, shaping and finishing of products. There is also a brief history of baking production, description of the main raw materials, technological process of production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 6. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DZIERGASOVÁ, Iva. Technologické experimenty s kynutým těstem ve výuce v oboru pekař. Ostrava, 2020. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů

Práce na příbuzné téma