Zuzana Bystřičanová

Master's thesis

Stanovení hodnoty podniku v potravinářském průmyslu

Valuation of a Company in Food Processing Industry
Anotácia:
Tato diplomová práce je zaměřena na stanovení hodnoty společnosti působící v potravinářském průmyslu. Diplomová práce je rozdělena do pěti kapitol, včetně úvodu a závěru. Druhá kapitola poté vymezuje teoreticko-metodická východiska oceňování podniku. Třetí kapitola je zaměřena na strategickou analýzu podniku, včetně finanční analýzy dané společnosti. Čtvrtá kapitola se již zabývá samotnou aplikací …viac
Abstract:
The Diploma thesis is focused on valuation of the company operating in the food industry. The thesis is divided into five parts, including the introduction and conclusion. The second Chapter then defines the theoretical and methodological basis of the company valuation. The third chapter focuses on the strategic analysis of the company, including the financial analysis of the company. The fourth chapter …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 5. 2023
  • Vedúci: Josef Kašík
  • Oponent: Petr Němčík

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava