Magdalena Ouředníková

Bachelor's thesis

Konkurenční prostředí malých pivovarů

Competitive environment of small brewery
Anotácia:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je shromáždění a analýza informací o malých pivovarech v západních Čechách. Budu poukazovat především na konkurenční prostředí těchto podniků. V teoretické části jsem využila několika knih a učebnic a důvěryhodných internetových zdrojů. V analytické části jsem věnovala pozornost konkrétnímu konkurenčnímu prostředí malých pivovarů. Zaměřila jsem se na oblast západních …viac
Abstract:
The main aim of this Bachelor’s Thesis is a presentation of information on small breweries, in particular those located in the Western Bohemia. I will herein refer to the competition environment among these breweries. In the theoretical passage, several books as well as credible internet sources were used. In the analytical passage, I focused on the environment of small breweries, especially those …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2014
  • Vedúci: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management