Bc. Karolína Králová

Master's thesis

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii

Preference Fast Food vs. Slow Food in Gastronomy Industry
Abstract:
Tato diplomová práce řeší porovnání dvou odlišných forem veřejného stravování. Konkrétně se jedná o porovnání fast food a slow food podniků. Fast food zažíval a stále zažívá obrovskou popularitu. Vznikla také celá řada výzkumů, které se touto oblíbenou formou stravování zabývají. Oproti tomu slow food je směr, ke kterému neexistuje tolik výzkumů z celého světa. Obtížně se hledají studie, které by zkoumaly …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the comparison of two different forms of public catering. Specifically, it is a comparison of fast food and slow food companies. Fast food has experienced and continues to experience immense popularity. There is also a lot of researche projects that deal with this popular form of eating. In contrast, slow food is a direction for which there is not so much research projects …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2022
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Lada Petránková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management