Franchising jako moderní metoda vstupu na trh – Dagmar Plešmídová
Dagmar Plešmídová
Bakalářská práce
Franchising jako moderní metoda vstupu na trh
Franchising as a Modern Form of Entry to the Market
Anotace:
V této práci jsou popsána teoretická východiska franšízinku jako moderní metody vstupu na trh, je vysvětlen princip fungování franšízinku, jeho výhody i rizika. Dále je stručně charakterizován vznik, vývoj a současný stav franšízingu v České republice. V praktické části je popsáno fungování franšízinkového konceptu pekárenského řetězce Paneria, podmínky poskytování franšízy Paneria, podpora a servis …víceAbstract:
This essay describes the franchising as a form of entry to the market, its functioning, its advantages and its risks. Then, the devolopment and contemporary situation of franchising in the Czech republic are explained. In the second part, the franchise system Paneria is described.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 10. 2008
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/13116
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2009
- Vedoucí: Lenka Turnerová
- Oponent: Vladimíra Khelerová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/13116
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Mezinárodní franchising - vstup německého podnikatelského subjektu na český trh
Zuzana Némethová -
Právo a franchising
Kateřina Fárová -
Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme
Barbora Soveľová -
Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme
Robert Tóth -
Franchising – komparace koncepcí
Jan Sovadina -
Franchising - možná forma spolupráce
Kryštof Havlín