Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku zemědělských služeb – Veronika PROCHÁZKOVÁ
Veronika PROCHÁZKOVÁ
Diplomová práce
Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku zemědělských služeb
The analysis of production and logistics in the selected enterprise of agriculture servises
Anotace:
Práce se zabývá analýzou výroby a logistiky ve vybraném zemědělském podniku {--} Mydlářka a.s. Popsány jsou jednotlivé výroby {--} výroba vepřového masa, výkrm drůbežích brojlerů a chov slepic vajec. Všechny výrobní oblasti jsou doplněny výrobními ukazateli včetně produktivity práce.Abstract:
The theme of the dissertation is a production and logistics analysis of the selected agricultural company - Mydlarka Inc. There are described selected production areas as pig breeding, chicken meat and a hen breeding with eggs production. All the production areas are filled in of the production indicators including productivity of labour.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2007
Zveřejnit od: 30. 4. 2007
Identifikátor:
3559
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2007
- Vedoucí: prof. Ing. Drahoš Vaněček, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROCHÁZKOVÁ, Veronika. \textit{Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku zemědělských služeb}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2007. Dostupné z: https://theses.cz/id/qu7yy3/.
Jak správně citovat práci
PROCHÁZKOVÁ, Veronika. Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku zemědělských služeb. Č. Bud., 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2007 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy v produkci a spotřebě potravin a jejich vliv na trvale udržitelný rozvoj
Lucie Slaníková -
Hmyzí protein v krmivech pro drůbež – kalkulace ceny produktu a marketingová strategie.
Barbora Pešková -
Ocenění podniku Vodňanská drůbež
Ganna Biryukova -
Hmyz – složka krmiv pro drůbež: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
Lukáš Konečný -
Automaticky řízený vchodový systém pro drůbež
Tomáš Grček -
Nutriční potřeba živin v krmné směsi pro cvrčky (Achetta domesticus) jako krmného komponentu ve směsích pro drůbež
Terezie Straková -
Hodnocení finančního zdraví společnosti MACH DRŮBEŽ a.s.
Eva Skřiváčková -
Studium interakce hostitel - patogen na modelu drůbež - salmonela
Marta Elsheimer Matulová
Název
Vložil
Vloženo
Práva