Bc. Alena Zutisová
Bachelor's thesis
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
The influence of Ukrainian cuisine on Volhynian Czechs
Abstract:
Cílem bakalářské práce je identifikovat období od počátku přesidlování Čechů na Volyň až do současnosti z gastronomického hlediska a zkoumat vliv ukrajinské kuchyně na českou kuchyň.Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to identify the period from the beginning of the resettlement of the Czechs until present from a gastronomic standpoint and examin the influence of ukrainian cuisine on czech cuisine.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/anydg/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
Václava Horváthová -
Historie pořadů o vaření v soukromých TV (Nova, Prima)
Jiří Jaroševský -
Gastronomie francaise
Kateřina Szarzecová -
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
Katsiaryna Ivanova -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota