Eva PERNÁ
Bakalářská práce
Školní jídelna jako samostatný subjekt
School Dining-Room Like Independent Legal Subjekt
Anotace:
Předmětem této práce je zpracování charakteristiky školní jídelny jako samostatného subjektu i z pohledu organizační činnosti školního stravování. Tato problematika je členěna do dvou samostatných částí: teoretických a praktických poznatků, kde je poukázáno na postavení a vymezení školního stravování ve školské soustavě na základě právních aspektů, způsobu řízení a organizace školního stravování. Následně …víceAbstract:
Object of this works is processing characteristics school dining-room as that of independent subject even for look of organizational abilities.This problems is split to the two independet parts: teoretical and practical knowledge, where is remitted on situation and limitation to school meals in the school system on principle legal aspects, technique of direction and school meals organisation. Consequently …víceKlíčová slova
charakteristika školní jídelny porovnání jídelen negativa pozitiva výhody a nevýhody srovnání legislativa školní jídelna jako samostatný subjekt školní jídelna jako součást školy školní jídelna výdejna vývařovna školní stravování strávníci děti žáci studenti zaměstnanci a cizí příspěvková organizace školská právnická osoba právnická osoba fyzická osoba zřizovatel obec kraj církev stát a soukromá organizace finance hygiena bezpečnost práce zdravý životní styl dětí a mládeže respondenti dotazníkové šetření standardizovaný rozhovor
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2010
Identifikátor:
120986
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Mgr. Vít Beran
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PERNÁ, Eva. Školní jídelna jako samostatný subjekt. Mladá Boleslav, 2010. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 11. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Pedagogika / Školský management
Práce na příbuzné téma
-
Návrh interiéru nově vznikající mateřské školy v Nekoři a školní jídelny, jako spojovacího prostoru k současné základní škole
Marie Pomikálková -
Školní jídelna jako samostatný právní subjekt
Ivona Vyhnánková -
Školní jídelna jako součást školy
Jitka MÜLLEROVÁ -
Provoz školní jídelny jako odborné pracoviště pro výuku žáků v oboru kuchař
Věra VÍCHOVÁ -
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
David TOMÁŠEK -
Období distanční výuky během pandemie COVID-19 a jeho vliv na životní styl žáků 1. stupně ZŠ
Klára Šotolová -
Životní styl žáků 2. stupně a jeho souvislost s pandemií COVID-19
Tereza Pluhařová -
Zdravý životní styl v rodinách s dětmi předškolního věku
Adéla Palatová
Název
Vložil
Vloženo
Práva