Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji – Martina ŽOURKOVÁ
Martina ŽOURKOVÁ
Bakalářská práce
Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji
Small breweries in the Czech Republic and their influence on tourism development in the Zlin Region
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou pivovarnictví v České republice a podrobněji mapuje minipivovary na území Zlínského kraje. Teoretická část v první kapitole popisuje historii pivovarnictví a historii minipivovarů v České republice. Druhá kapitola zahrnuje pivovarnictví ve Zlínském kraji, jeho historii a dále pak současnost. Ve třetí kapitole je popsána výroba piva v pivovarech a minipivovarech …víceAbstract:
This bachelor thesis explores state of brewing in Czech Republic and exploits more closely the mini-breweries in Zlín region. The theoretical part in Chapter 1 describes the history of brewing and mini-breweries in Czech Republic. The Chapter 2 includes brewing in Zlín region, its history and present. In Chapter 3, the beer production in breweries and mini-breweries is described including important …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor:
21826
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽOURKOVÁ, Martina. \textit{Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/qzbnnd/.
Jak správně citovat práci
ŽOURKOVÁ, Martina. Minipivovary v České republice a jejich vliv na rozvoj cestovního ruchu ve Zlínském kraji. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Suroviny na výrobu piva - historie a současnost a jejich benefity pro lidské zdraví
Vlastimil NOHEJL -
Svory jako suroviny raně středověkých žernovů na Moravě
Jakub Ondráček -
Vliv podmínek zpracování suroviny na průběh výroby a výsledný mlékárenský produkt
Daniela Strnadová -
Vliv kvality borovicové suroviny na výtěžnost a její ekonomické zhodnocení
Anna Chodovská -
Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Michaela NAVRÁTILOVÁ -
Využití údajů řídícího systému manipulační linky pro řízení výroby ve skladě suroviny na pile v Tetčicích
David Sommer -
Optimalizace těžby s ohledem na ověřené a predikované koncentrace alkálií v cementářské surovině Mokrá v návaznosti na normativní limity vyráběných cementů.
Roman Donocik -
Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů
Kateřina Rundtová