Bc. Sevastian Kushnei

Bachelor's thesis

Cena jako faktor konkurence v gastronomii

Price as a competitive factor in gastronomy
Abstract:
Daná bakalářská práce je věnována tématu cena jako faktor konkurence v gastronomii. Jedná se o oblast, která je nesmírně důležitá pro jakýkoliv podnik, gastronomická zařízení nevyjímaje. Cílem dané bakalářské práce bylo na základě analýzy faktoru konkurence gastronomii navrhnout opatření za účelem zvýšení tržeb restauračních provozů ve vybrané lokalitě. Za hlavní výstupy dané práce je možné považovat …more
Abstract:
This bachelor's thesis is devoted to the topic of price as a factor of competition in gastronomy. This is an area that is extremely important for any business, including catering establishments. The aim of this bachelor's thesis was to propose measures to increase the sales of restaurant operations in a selected location based on the analysis of the factor of competition in gastronomy. The following …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2024
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management