Bc. Kateřina Třísková

Bakalářská práce

Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje

Gastronomy tourism as a tool of regional development
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu Jižní Moravy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část a soustředí se na základní pojmy v oblasti gastronomického cestovního ruchu, regionu, jeho nástroji a rozvoj. Popisuje region Jižní Moravy a jeho rozdělení na turistické oblasti. Součástí práce jsou výsledky z dotazníkového šetření a SWOT analýza …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the influence of gastronomic tourism on the development of the South Moravia region. The thesis is divided into theoretical and practical parts and focuses on the basic concepts of gastronomic tourism, the region, its instruments and development. It describes the South Moravia region and its division into tourist areas. The work includes the results of a questionnaire …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2021
  • Vedoucí: doc. Ing. Alžběta Kiráľová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Janeček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.