Bc. Anna Dostálová

Bachelor's thesis

Enogastronomie v Champagni

Enogastronomy in Champagne
Abstract:
DOSTÁLOVÁ, Anna. Enogastronomie v Champagni. *Bakalářská práce+ Vysoká škola hotelová. Praha: 2015 62 s. Bakalářská práce se zabývá enogastronomií v Champagni. Cílem práce je analyzovat nabídku degustačních menu, která jsou doplněna Champagne, ve francouzském regionu Champagne. Dalším krokem práce je porovnání nabídek restaurací stejné kategorie v Praze. Text se skládá ze tří částí: teoretické, analytické …more
Abstract:
DOSTÁLOVÁ, Anna. Enogastronomy in Champagne. [Bachaleros dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015, 62 p. The Bachelor thesis is focused on Enogastronomy in Champagne. The aim of thesis is to determine the offer of degustation menus, pairing with Champagne in French region Champagne and compare with the offer of same level restaurants in Prague. The thesis consists of three …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2015
  • Supervisor: Ing. Martina Sochůrková
  • Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management