Bc. Anna Dostálová

Bakalářská práce

Enogastronomie v Champagni

Enogastronomy in Champagne
Anotace:
DOSTÁLOVÁ, Anna. Enogastronomie v Champagni. *Bakalářská práce+ Vysoká škola hotelová. Praha: 2015 62 s. Bakalářská práce se zabývá enogastronomií v Champagni. Cílem práce je analyzovat nabídku degustačních menu, která jsou doplněna Champagne, ve francouzském regionu Champagne. Dalším krokem práce je porovnání nabídek restaurací stejné kategorie v Praze. Text se skládá ze tří částí: teoretické, analytické …více
Abstract:
DOSTÁLOVÁ, Anna. Enogastronomy in Champagne. [Bachaleros dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2015, 62 p. The Bachelor thesis is focused on Enogastronomy in Champagne. The aim of thesis is to determine the offer of degustation menus, pairing with Champagne in French region Champagne and compare with the offer of same level restaurants in Prague. The thesis consists of three …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Martina Sochůrková
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví