Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Benešov od Š - Z) – Martina Štecherová
Martina Štecherová
Bachelor's thesis
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Benešov od Š - Z)
Characteristics of networks of catering establishments in the Central Region (municipalities and towns in the district Benešov from S - Z)
Abstract:
Cílem této práce je na základě osobního šetření zmapovat síť gastronomických provozoven ve vymezené lokalitě - města a obce ve Středočeském kraji v okrese Benešov od Š do Z. Účelem je sběr informací k průzkumu, statistice a zjištění rázu podniků. Sesbíraná data jsem využila k návrhu na zlepšení dané situace v provozovnách. V první části bakalářské práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti veřejného …moreAbstract:
The aim of this work is based on personal survey, the restaurant chain in the designated location - city and municipality in the Central Region district Benešov from S to Z. The purpose is to collect information for research, statistics and findings impact businesses. I used the data collected on a proposal to improve the situation in the premises. In the first part of this paper the basic concepts …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7286/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Helena Buřičová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTECHEROVÁ, Martina. \textit{Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Benešov od Š - Z)}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2013. Available from: https://theses.cz/id/r0zobv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Catering versus provoz ala carte
Nikola Brambergerová -
Stravování a gastronomie jako součást kvality života v domovech pro seniory.
Petra Kneslová -
Economic development and international tourism in selected countries
Anna Metlyuk