Anna Břežná

Bakalářská práce

A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Abstract:
The Bachelor Thesis is focused on development of a business plan for gluten-free bakery. The theoretical part defines the concept of entrepreneurship, legal forms of a business and the establishment of limited liability company. The characteristic of a business plan and the process of writing a business plan is part of the theory. The practical part, which is based on the information included in the …více
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Šárka Papadaki, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Břežná, Anna. A Business Plan for a Gluten-Free Bakery. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta humanitních studií
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta humanitních studií

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Anglický jazyk pro manažerskou praxi