Mgr. Jana Kráľová

Bakalářská práce

Mäsové výrobky z pohľadu liečebnej výživy

Meat products in the perspective of nutrition therapy
Abstract:
Bachelor thesis summarizes information about meat products. The theoretical part describes characteristics of meat products with a focus on meat production and product range. Furthermore, the attention is focused on positive and negative impacts on human health. The empirical part of the thesis consists of a survey which aimed to find out awareness of meat products in a target group.
Abstract:
Bakalárska práca zahŕňa informácie o mäsových výrobkoch. V teoretickej časti je popísaná charakteristika mäsových výrobkov so zameraním na mäsovú výrobu a sortiment výrobkov. Ďalej je pozornosť venovaná pozitívnemu a negatívneho vplyvu na zdravie človeka. Cieľom praktickej časti bakalárskej práce bolo na základe dotazníkového prieskumu zistiť znalosti o mäsových výrobkoch vybranej cieľovej skupiny …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2015
  • Vedoucí: Mgr. Veronika Suchodolová
  • Oponent: Mgr. Jana Spáčilová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut

Práce na příbuzné téma