Gabriela Šamárková

Bachelor's thesis

Podniková kultura čajoven a kaváren, její rozvoj a optimalizace

Corporate Culture of Tea Rooms and Cafes, its Development and Optimization
Anotácia:
Tato práce se zabývá podnikovou kulturou kaváren a čajoven v Moravskoslezském kraji. Cílem je analyzovat stav současného vnímání kavárenské a čajové kultury. Základními nástroji pro získávání dat bylo pozorování, rozhovor a dotazníkové šetření. Získané výsledky se pak staly podkladem pro navrhování optimalizace daných kultur.
Abstract:
This thesis deals with corporate culture of cafes and tearooms in the Moravian-Silesian Region. The aim is to analyze the current perception of coffee and tea culture. The basic tools used for the date acquisition were observation, interview and survey. These acquired results then became the foundation for designing the optimization of given cultures.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedúci: Lucjan Klimsza
  • Oponent: Pavel Stanovský

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava