Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky ) – Michaela JEČMENOVÁ
Michaela JEČMENOVÁ
Bakalářská práce
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Food safety in catering-HACCP, processes based on HACCP (introduction of these processes in particular establishment, development, hardships, results)
Anotace:
Bezpečnost pokrmů v gastronomii se považuje z hygienického hlediska za nejdůležitější. Zajištění této skutečnosti je mimo jiné zakotveno i v zákonné povinnosti vytvořit jeden nebo více postupů založených na zásadách HACCP a podle nich postupovat (kapitola I, článek 5, Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 o hygieně potravin. Požadavky, které jsou kladeny na stravovací zařízení, se …víceAbstract:
Food safety in catering is considered highly important from the point of view of hygiene. It is therefore a duty stipulated in the statute to create one or more processes to be followed based on HACCP principles (chapter I, article 5, Regulation (EC) No. 852/2004 of the European Parliament and of the Council on the Hygiene of Foodstuffs. The requirements on catering establishments are included in the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2009
Zveřejnit od: 6. 5. 2009
Identifikátor:
13476
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2009
- Vedoucí: MUDr. Dagmar Smitková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JEČMENOVÁ, Michaela. \textit{Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/r5bkh3/.
Jak správně citovat práci
JEČMENOVÁ, Michaela. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky ). Č. Bud., 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2009 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
Vendula SOBOTKOVÁ -
Záchrana osob z jeskyní a podzemních systémů z pohledu zdravotnického záchranáře
Jan Filka -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
Vladěna Rohlíčková -
Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství
Veronika Krejčová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
Veronika Brettfeldová -
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
Martina Smejkalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva