Daniel Malý

Bakalářská práce

Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb

Company Establishment in Section of Gastronomic Services
Anotace:
Hlavním cílem práce je vypracování podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení schopné upevnit svou pozici na trhu a být ziskové. Teoretická část se zabývá zákony a nor-mami pro založení společnosti s ručením omezeným a jejího provozu v daném sektoru. Praktická část charakterizuje zakládaný podnik a zpracovává podnikatelský plán. Jednotlivé částí plánu zpracovávají dostupné informace, analyzují …více
Abstract:
The main objective of my bachelor thesis is to make a business plan for gastronomic esta-blishment which is able to fix its position in the market and be profitable. The theoretical part deals with the laws and regulations for the Inc. and its working in the segment. The practical part describes established enterprise and prepares a business plan. The individual parts of the plan use available information …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2016
Zveřejnit od: 16. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Malý, Daniel. Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika

Práce na příbuzné téma