Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka – Kateřina Kynčlová
Kateřina Kynčlová
Bakalářská práce
Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka
Sensory quality of goat milk fermented products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KYNČLOVÁ, Kateřina. \textit{Senzorická kvalita fermentovaných mléčných výrobků z kozího mléka}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/r8e9b7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva