Bc. Karla Procházková

Master's thesis

Waste of food by consumers in gastronomic establishments

Plýtvání potravinami konzumenty v gastro provozech
Abstract:
The aim of the diploma thesis is to identify and understand the factors that lead the guests of the selected gastronomic establishment to waste food. Primary and secondary data collection will be used to obtain relevant data. Based on the findings of the experiment and deep interviews, recommendations will be made that should help prevent and reduce food waste.
Abstract:
Diplomová práce má za cíl zjistit a pochopit faktory, které vedou hosty vybraného gastro provozu k plýtvání potravinami. Pro získání relevantních dat bude využit primární a sekundární sběr dat. Na základě poznatků z experimentu a hloubkových rozhorů budou stanovena doporučení, která by měla pomoci předcházet plýtvání potravinami a tím jej snížit.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 6. 2022
  • Supervisor: doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
  • Reader: Lucie Veselá, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Business and Economics

Master programme / field / specializace:
Economics and Management / Business Economics and Management / Commercial Communications