Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích – Michaela Matušková
Michaela Matušková
Bachelor's thesis
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a loajality zákazníků v gastronomických zařízeních. Cílem práce je na základě dotazníkového šetření zjistit míru spokojenosti s faktory kvality a jejich vlivu na loajalitu zákazníka. Dále jsou identifikovány problémové oblasti v poskytování služeb v gastronomii. K vyhodnocení dotazníkového šetření byla použita IPA analýza a statistická analýza …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses. Based on the questionnaire survey, the aim of this thesis is to determine the level of customer satisfaction of quality factors and to evaluate their impact on customer loyalty. Subsequently the problem areas of providing services in gastronomy are defined. The questionnaire survey is evaluated …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Kateřina Ryglová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MATUŠKOVÁ, Michaela. \textit{Spokojenost a~loajalita zákazníků v~gastronomických podnicích}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2021. Available from: https://theses.cz/id/r9q395/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field / specializace:
Economics and management / Tourism Management / Financial Management
Theses on a related topic
-
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Radek Zelenka -
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Tereza Stránská -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba -
Analýza ubytovacích a stravovacích kapacit ve městě Telč z pohledu významnosti tohoto města na cestovní ruch
Liliya Koguch -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Analýza návštěvnosti vybraného ubytovacího či gastronomického zařízení
Hana Oličová -
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová