Bc. Lucie Doktorová

Master's thesis

Kvalita výuky odborných předmětů gastronomických oborů

Quality of teaching specialized subjects of gastronomic disciplines
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá kvalitou výuky odborných předmětů v gastronomických oborech. Teoretická část vymezí pojem gastronomie i to jaké obory se dají v gastronomii studovat. Dále se práce zaměřuje na kvalitu výuky a na faktory, které ji mohou ovlivňovat. Data se opírají jak o odbornou literaturu, tak i osobní zkušenosti autorky a třech dalších respondentek, které se rozhodly účastnit výzkumu …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the quality of the teaching of profes-sional subjects in gastronomy. The theoretical part defines the concept of gastronomy and what fields can be studied in gastronomy. Fur-thermore, the work focuses on the quality of teaching and on the fac-tors that can influence it. The data is based on both professional litera-ture and the personal experiences of the author and three …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 28. 5. 2024
  • Supervisor: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta