Kvalita výuky odborných předmětů gastronomických oborů – Bc. Lucie Doktorová
Bc. Lucie Doktorová
Master's thesis
Kvalita výuky odborných předmětů gastronomických oborů
Quality of teaching specialized subjects of gastronomic disciplines
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá kvalitou výuky odborných předmětů v gastronomických oborech. Teoretická část vymezí pojem gastronomie i to jaké obory se dají v gastronomii studovat. Dále se práce zaměřuje na kvalitu výuky a na faktory, které ji mohou ovlivňovat. Data se opírají jak o odbornou literaturu, tak i osobní zkušenosti autorky a třech dalších respondentek, které se rozhodly účastnit výzkumu …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the quality of the teaching of profes-sional subjects in gastronomy. The theoretical part defines the concept of gastronomy and what fields can be studied in gastronomy. Fur-thermore, the work focuses on the quality of teaching and on the fac-tors that can influence it. The data is based on both professional litera-ture and the personal experiences of the author and three …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2024
Identifier:
https://is.muni.cz/th/oeqbl/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2024
- Supervisor: doc. Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Rozpracování závěrečné zkoušky pro obor Kuchař - číšník
Iva Ježková -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník
Jiřina Szusciková -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Školní vzdělávací program pro obor vzdělání Kuchař - číšník na SOŠ a SOU v Poličce
Renata Zrůstová -
Aspekty využití praxí, stáží, exkurzí a vycházek v odborném vzdělávání pro obor kuchař - číšník
Hana Jančová -
Příprava učitele na vyučování - obor Kuchař
Zuzana Jenerálová