Michal KUBĚNA

Bachelor's thesis

Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína

What is meant by the Term Wine Quality.
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je pojednání o kvalitě vína. V úvodu se zabývám základním rozdělením vín, následují stanovištní a pěstitelské podmínky, výroba, zpracování, enologické a hygienické normativy. V závěru je popisováno skladování, distribuce a výrobně ekonomická efektivita. Dodržování doporučených normativů má rozhodující vliv na kvalitu vína. K práci bylo využito textových materiálů různých …more
Abstract:
The main concept of this bachelor thesis is to be a treatise on the quality of wince. In the introduction, the fundamental qualification of wines is mentioned, followed by the conditions of location, wine growing, production, enological and hygienic normatives. The conclusion is focused on the description of storage, distribution and production-economy efficiency. It is crucial for the quality of wine …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2014
Accessible from:: 16. 5. 2014

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KUBĚNA, Michal. Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy