Michal KUBĚNA
Bachelor's thesis
Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína
What is meant by the Term Wine Quality.
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je pojednání o kvalitě vína. V úvodu se zabývám základním rozdělením vín, následují stanovištní a pěstitelské podmínky, výroba, zpracování, enologické a hygienické normativy. V závěru je popisováno skladování, distribuce a výrobně ekonomická efektivita. Dodržování doporučených normativů má rozhodující vliv na kvalitu vína. K práci bylo využito textových materiálů různých …moreAbstract:
The main concept of this bachelor thesis is to be a treatise on the quality of wince. In the introduction, the fundamental qualification of wines is mentioned, followed by the conditions of location, wine growing, production, enological and hygienic normatives. The conclusion is focused on the description of storage, distribution and production-economy efficiency. It is crucial for the quality of wine …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2014
Accessible from:: 16. 5. 2014
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUBĚNA, Michal. Co lze rozumět pod pojmem kvalita vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků
Perseus-Premysl Liberiou -
Vinařské oblasti Španělska se zaměřením na prestižní oblast Rioja z pohledu terroir.
Viktorie Janská -
Porovnanie terroir vrámci jedného mikroregiónu
Richard Danko -
Porovnání vlastností vína vyrobeného s různou mírou respektu k terroir
Anna Harcová -
Terroir - nalezení vztahů mezi geomorfologickými podmínkami stanoviště a kvalitou hroznů
Vít Sedláček