Karolína Pavlíčková

Bakalářská práce

Zpracování podnikatelského záměru pro otevření kavárny

Processing business plan for opening a cafe
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vypracování funkčního podnikatelského plánu pro založení Fair Tradové kavárny v Praze. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část se zabývá teoretickými poznatky z literatury, vymezuje základní pojmy související s podnikáním, představuje strategické analýzy a popisuje koncept Fair Trade. Druhá část už obsahuje vlastní podnikatelský plán. Nachází se v ní jak charakteristika …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on development of real business plan for set up new Fair Trade cafe in Prague. The thesis is divided into two main parts. The first part deals with theoretical knowledge of literature, defines basic concepts related to business, presents strategic analysis and describes Fair Trade concept. The second part already contains its own business plan. There are the description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Josef Polák, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Tomáš Marek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku

Práce na příbuzné téma

Všechny práce