DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích – Jan Kvasnička
Jan Kvasnička
Diplomová práce
DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích
DECIBAR – production and sale of unique devices for physical inventory of beverages in restaurants
Anotace:
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro projekt výroby unikátního zařízení Decibar. První část práce je teoretická a popisuje různé struktury a podoby podnikatelských plánů. Druhou částí práce je samotný podnikatelský plán. Obsahuje popis podnikatelské příležitosti, popis produktu, analýzu trhu, marketingovou strategii, finanční plán, SWOT analýzu a analýzu rizik. Výsledkem práce …víceAbstract:
The thesis aims to build a business plan for the project of a unique devices Decibar. The first part is theoretical and describes various forms and structures of business plans. The second part is the actual business plan. It includes description of business opportunity, product description, market analysis, marketing strategy, financial plan, SWOT analysis and potential risks. Result of this work …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25600
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2011
- Vedoucí: Ivana Svobodová
- Oponent: Tomáš Orlík
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25600
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
Franco Eduardo Rodriguez Esponda -
Marketingová analýza a marketingový plán hotelu, kempu a restaurace "Knížecí rybník"
Karolína Vovsová -
Marketingový plán restaurace A. Club
Albina Salakhutdinova -
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Svadeba Svadeba -
Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Maryna Skrypnichenko -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Monika Čížová -
Podnikatelský plán restaurace
Luboš Orlich