České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti – Petra Lahodová
Petra Lahodová
Bachelor's thesis
České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti
Czech meat products - assortment and quality evaluation
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá sortimentem tradičních českých masných výrobků. Úvodní část je věnována legislativním předpisům týkající se hygieny a technologie masa, je zde rozdělena legislativa na úrovní Evropského společenství a na úrovni národní. Následující část se zabývá masem a masnými výrobky, jejich definicemi dle platných legislativních předpisů, spotřebou masa masných výrobků v ČR a dělením …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the range of traditional Czech meat products. The introductory part is devoted to legislation on meat hygiene and technology, there is a division of legislation at European Community level and at national level. The following part deals with meat and meat products, their definitions according to valid legislation, consumption of meat products in the Czech Republic and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Masné výrobky ve výživě dospělých
Jana JÁNOŠKOVÁ -
Legislativa ve vztahu k přípravkům na ochranu rostlin a kvalitě produkce
Vilém Koutník