Petra Lahodová

Bachelor's thesis

České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti

Czech meat products - assortment and quality evaluation
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá sortimentem tradičních českých masných výrobků. Úvodní část je věnována legislativním předpisům týkající se hygieny a technologie masa, je zde rozdělena legislativa na úrovní Evropského společenství a na úrovni národní. Následující část se zabývá masem a masnými výrobky, jejich definicemi dle platných legislativních předpisů, spotřebou masa masných výrobků v ČR a dělením …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the range of traditional Czech meat products. The introductory part is devoted to legislation on meat hygiene and technology, there is a division of legislation at European Community level and at national level. The following part deals with meat and meat products, their definitions according to valid legislation, consumption of meat products in the Czech Republic and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta