Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek – Bc. Nicola Sochorcová
Bc. Nicola Sochorcová
Diplomová práce
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Analytical and sensory evaluation of varietal juices from apples
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickým a analytickým hodnocením odrůdových šťáv z jablek. Všechny šťávy byly vyrobeny z jablek pocházejících ze sadu Zahradnické fakulty v Lednici. Dohromady bylo hodnoceno celkem devět odrůd.Teoretická část práce se zabývá původem, rozšířením a využitím jablek ve zpracovatelském průmyslu, dále je zde uvedena technologie výroby jablečné šťávy, její jednotlivé základní …víceAbstract:
This diploma thesis deals with the sensorial and analytical evaluation of varietal juices from apples. All the juices were made from apples from the orchad of Faculty of Horticulture in Lednice. Together was assessed a total of nine varieties.The theoretical part of the thesis deals with the origin, distribution and utilization of apples in the processing industry, the technology of production of apple
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
- Oponent: Libor Dokoupil, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Změny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování
Soňa Spáčalová -
Chemical analysis of human scent samples by GC-MS and their ethnic dependence
Verma Satpal -
Spectroscopy and chemical analysis of pulsed plasma
Vojtěch Laitl -
Analysis of chemical reactions induced by collisions of free electrons with liquid microjets
Dominik Habiger -
3D tisknuté sensory pro detekci cukru v nápojích
Anežka Zichová -
Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
Barbora Přesličková -
Analýza složení odpadů ve vybraném regionu
Michal Weidenthaler -
Rozšíření provozovny juice baru
Kateřina Zdráhalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva