Soňa Spáčalová

Bakalářská práce

Změny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování

Changes in physical parameters and fabric composition of fruit vegetables during storage.
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá změnami fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování.Práce je rozdělena na část literární a praktickou. V literární části je popisována historie jednotlivých druhů plodové zeleniny, jejich charakteristika, látkové složení, nároky na prostředí a odrůdy. Dále jsou zde prostudovány možnosti skladování plodové zeleniny, znaky jakosti, organoleptické …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with changes of physical parameters and fabric composition of fruit vegetables during storage.The thesis is divided into a literary and practical part. In the literary part is described the history of individual species of fruit vegetables, their characteristics, fabric composition, demands on environment and varieties. Further, the possibilities of storage of fruit vegetables …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 8. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta