Bc. Vitalii Varha

Master's thesis

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa

The effect of different way of ageing on physiochemical and organoleptic characteristics of beef
Abstract:
Maso je důležitou složkou naší stravy. V poslední době globálně lze vidět narůst v konzumaci této potraviny. Cena, barva a množství viditelného tuku u čerstvého masa jsou zásadními znaky ovlivňující rozhodování o koupi. Kromě toho je mezi spotřebiteli tendence upřednostňovat některé druhy masa, ze kterých má každé své klady a zápory. Kombinace vyšší ceny s nedostačující křehkostí jsou pravděpodobně …more
Abstract:
Meat is an essential part of our diet. We can notice a global increase in the consumption of this particular food product in recent years. Price, colour and amount of visible fat in fresh meat are essential characteristics impacting consumers' purchasing decisions. It should be noted there is a tendency among consumers to favour certain types of meat, each with its own advantages and disadvantages …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 5. 2023
  • Supervisor: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.
  • Reader: Nicole Lebedová, Ing., externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses rgoeeu rgoeeu/2
16/4/2023
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.