Martin Valkovič

Bachelor's thesis

Nové trendy vo výrobe šumivých vín

Nové trendy v oblasti výroby šumivých vín
Anotácia:
Tato práce se věnuje popisu různých metod výroby šumivých vín a nových trendů s těmito metodami spojených. Dále je popsána produkce šumivých vín v České republice. Experimentální část je zaměřena na stanovení antioxidantů a polyfenolů v souvislosti se způsobem výroby konkrétního šumivého vína.
Abstract:
This thesis is focused on the description of individual methods of sparkling wine production and new trends associated with these methods. Subsequently, the production of sparkling wines in the Czech Republic is described. The experimental part is devoted to the determination of antioxidants and polyphenols with relation to the method of production of a particular sparkling wine.
Abstract:
Táto práca sa venuje popisu jednotlivých metód výroby šumivého vína a novým trendom spojených s týmito metódami. Následne je popísaná produkcia šumivých vín v Českej republike. Experimentálna časť sa zameriava stanoveniu antioxidantov a polyfenolov v spojitosti s metódou výroby konkrétneho šumivého vína.
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 6. 2023
  • Vedúci: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Oponent: Josef Licek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Bachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.