Užitkovost a kvalita produkce genetických zdrojů slepic – Ing. Adam Kraus
Ing. Adam Kraus
Doctoral thesis
Užitkovost a kvalita produkce genetických zdrojů slepic
Performance and quality of production in genetic resources of hens
Abstract:
Doktorská disertační práce se zabývala užitkovostí, růstem, kvalitou produkce, mikrobiální kontaminací vajec a následnou penetrací mikroorganismů do vaječného obsahu, kvalitou kostí včetně minerálního složení, biochemickými krevními parametry a dalšími charakteristikami u původního plemene české slepice zlaté kropenaté. Dále byla práce zaměřena na faktory, které významně ovlivňují sledované charakteristiky …moreAbstract:
The doctoral dissertation thesis was focused on performance, growth, production quality, microbial contamination of eggs and penetration of microorganisms into the egg content, bone quality including element composition, biochemical blood parameters and other characteristics of the native breed of the Czech golden spotted hen. Furthermore, the thesis was focused on factors that significantly influence …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 10. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
- Reader: Michaela Englmaierová, externi, Naděžda Kernerová, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KRAUS, Adam. \textit{Užitkovost a kvalita produkce genetických zdrojů slepic}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Available from: https://theses.cz/id/riomfg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesDoctoral programme:
Applied Animal Science
Theses on a related topic
-
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Produkce a kvalita konzumních vajec v konvenčním a ekologickém zemědělství
Kristýna Jančeová -
Produkce a kvalita ovčí vlny
Kristina Křupková -
Produkce a kvalita silážní hmoty kukuřice s podsevovými plodinami
Jakub Vašina -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Řízení kvality produkce s využitím controlligu zákaznických reklamací
Pavel Bauer
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights