Studium fenolových látek a jejich změn při zpracovaní brambor – Štěpánka Syrovátková
Štěpánka Syrovátková
Bakalářská práce
Studium fenolových látek a jejich změn při zpracovaní brambor
Study of phenolic substances and their changes during potato processing
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SYROVÁTKOVÁ, Štěpánka. \textit{Studium fenolových látek a jejich změn při zpracovaní brambor}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/rirx4d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.