Výroba ovocných vín z méně známých druhů – Bc. Robin Fojt
Bc. Robin Fojt
Diplomová práce
Výroba ovocných vín z méně známých druhů
Production of fruit wines from lesser known species
Anotace:
Diplomová práce s názvem Výroba ovocných vín z méně známých druhů, byla zhotovena na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů. V práci byly popsány méně známé ovocné druhy se zaměřením na vybrané druhy pro praktický pokus, dále byla popsána technologie výroby ovocných vína. V experimentální části byly vyrobeny mikrovzorky ovocných vín z pěti druhů a celkem v šesti variantách. Z vyrobených …víceAbstract:
Diploma thesis called Production of fruit wines from less known species was made at the Institute of Post-Harvest Technology of Horticultural Products. Lesser known fruit species with a focus on selected species for a practical experiment were described in the thesis, as well as the technology of fruit wine production. In the experimental part were made micro-samples of fruit wines from five species …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Oponent: Radek Sotolář, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Terezie Hotárková -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Iveta Rosová -
Zhodnocení sortimentu školkařských výpěstků méně rozšířených ovocných druhů.
Stanislav Poppek -
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Sabina Hartmanová -
Vplyv bakteriálnych prípravkov na výnosové parametre modelového ovocného druhu v intenzívnom systéme pestovania
Andrea Trefulková -
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš