Extrakce cukrů ze sušeného ovoce do cukrovinkářských roztoků – Bc. Šimon Malý
Bc. Šimon Malý
Bakalářská práce
Extrakce cukrů ze sušeného ovoce do cukrovinkářských roztoků
Extraction of carbohydrates from dried fruit to confectionery solutions
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÝ, Šimon. \textit{Extrakce cukrů ze sušeného ovoce do cukrovinkářských roztoků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/rj70t4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.