VÍNO, JEHO VÝZNAM A POUŽITÍ V GASTRONOMII – Radka Lukůvková
Radka Lukůvková
Bakalářská práce
VÍNO, JEHO VÝZNAM A POUŽITÍ V GASTRONOMII
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá jak vínem samotným, tak jeho významem a použitím v gastronomii. V teoretické části se zaměřuji na historii a pěstování révy vinné a také popíšu jednotlivé stádia výroby vína. V neposlední řadě popíšu rozdělení, aroma a chuti vína a jeho nutriční hodnoty.V praktické části na základě podkladů získaných vlastním šetřením na Jižní Moravě a provedeného dotazníkového průzkumu analyzuji …víceAbstract:
This bachelor’s thesis deals with wine itself, but also with its importance and using in the gastronomy. In theoretical part, I focus on history and cultivation of grapevine. In addition I will describe each of stages in the process of production. Lastly, I describe dividing, aroma and taste of wine and its nutrional values. In practical part, I analyze importance of wine and its using in gastronomy …víceKlíčová slova
Víno Gastronomie Historie Nápoj Přísada Dotazník Wine Gastronomy History Beverage Ingredient Questionnaire
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/rjp6ve/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turizmus Gastronomie hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Genderová rovnost v oboru gastronomie
Kateřina Sentenská -
Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
Eliška Syrová -
Analýza peruánské gastronomie
Lea Doktorová -
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Natálie Válkyová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Hrabě, J.
6. 5. 2016