Radka Lukůvková

Bakalářská práce

VÍNO, JEHO VÝZNAM A POUŽITÍ V GASTRONOMII

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá jak vínem samotným, tak jeho významem a použitím v gastronomii. V teoretické části se zaměřuji na historii a pěstování révy vinné a také popíšu jednotlivé stádia výroby vína. V neposlední řadě popíšu rozdělení, aroma a chuti vína a jeho nutriční hodnoty.V praktické části na základě podkladů získaných vlastním šetřením na Jižní Moravě a provedeného dotazníkového průzkumu analyzuji …více
Abstract:
This bachelor’s thesis deals with wine itself, but also with its importance and using in the gastronomy. In theoretical part, I focus on history and cultivation of grapevine. In addition I will describe each of stages in the process of production. Lastly, I describe dividing, aroma and taste of wine and its nutrional values. In practical part, I analyze importance of wine and its using in gastronomy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor: http://theses.cz/id/rjp6ve/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 5. 2016

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turizmus Gastronomie hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.