Kristýna Klimšová

Bachelor's thesis

Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost

Technology of Production of Traditional Cooked Meat Products and Requirements for Their Guality
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaobírá problematikou tradičních vařených masných výrobků. Popisuje aktuální legislativní rozdělení produktů masné výroby a zaměřuje se na sortiment vařených masných výrobků v tuzemsku i v zahraničí. Srovnává preference spotřebitelů a rozdíly v recepturách jednotlivých zemí. Nachází se zde informace o procesu výroby těchto produktů masného průmyslu. Je zde vyobrazen postup …more
Abstract:
This theses deals with the problematic of traditional cooked meat production. It describes the current legislative division of meat products and focuses on the range of cooked meat products in the country and abroad. It compares consumer preferences and differences in recipes of individual countries. There is information about the production process of these meat industry products. It points out the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta