Identifikace a charakterizace polysacharidů z řas v doplňcích stravy a jejich surovinách jako podklad k jejich forenzní analýze – Bc. Tereza Plojharová
Bc. Tereza Plojharová
Diplomová práce
Identifikace a charakterizace polysacharidů z řas v doplňcích stravy a jejich surovinách jako podklad k jejich forenzní analýze
Identification and characterization of algae polysaccharides in food supplements and their raw materials as a backround for their forensic analysis
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PLOJHAROVÁ, Tereza. \textit{Identifikace a charakterizace polysacharidů z řas v doplňcích stravy a jejich surovinách jako podklad k jejich forenzní analýze}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/rkd6q2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.