La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere – Monika ZVONÍČKOVÁ
Monika ZVONÍČKOVÁ
Bakalářská práce
La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere
The Gastronomy and Teaching French as a Foreign Language
Abstract:
The attempt of this bachelor thesis "Gastronomy and Teaching French as a Foreign Language" is to deal with gastronomy within the geographical structure of France and application of these facts in integrated education. The aim of the thesis is to show examples of possible application of gastronomy in French regions in lessons in primary and secondary schools and in teaching the foreign languages particularly …víceAbstract:
Bakalářská práce " La gastronomie dans l´enseignement du français langue étrang?re" se zabývá gastronomií a zeměpisnou strukturou Francie a jejich využitím v rámci integrované výuky. Cílem této práce je ukázat možnosti využití znalostí gastronomie ve spojení s konkrétními francouzskými regiony ve vzdělávání na základních a středních školách a ve výuce cizích jazyků, v tomto případě francouzštiny. V …více
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Zveřejnit od: 4. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Martin Pleško
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZVONÍČKOVÁ, Monika. La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere. Olomouc, 2016. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Francouzská filologie - Italská filologie
Práce na příbuzné téma
-
Překlady umělecké literatury ve výuce ruského jazyka jako druhého cizího jazyka na středních školách
Kryštof Peršín -
Analýza vztahu cílového a mateřského jazyka ve výuce německého jazyka na základní škole
Jana Hagen -
Vliv angličtiny - prvního cizího jazyka na vyučování/učení se francouzštiny - druhého cizího jazyka
Kristýna PETŘÍČKOVÁ -
Osvojování mateřského jazyka v kontextu výuky cizího jazyka v předškolním věku
Ludmila Bulínová -
Jazykové kompetence žáků s narušenou komunikační schopností ve výuce cizího jazyka
Věra Navrátilová -
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
Ingrid PTÁČKOVÁ -
Analýza francouzské gastronomie
Filip Kratochvíl -
Francouzská gastronomie v České republice
Josef Domácí
Název
Vložil
Vloženo
Práva