Štěpánka Pastorková

Bachelor's thesis

Možnosti výroby čokoládových cukrovinek

Ways of Chocolate Confectionery Manufacturing
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek. Jsou zde popsány jednotlivé suroviny na výrobu především tabulkové čokolády, případně jejich náhražky. Následně jsou zde zpracovány postupy výroby tabulkové čokolády a čokoládových cukrovinek začínajících získáním kakaových semen z kakaových plodů a následným zpracováním. Je zde také zahrnuta legislativa týkající se výroby čokoládových …more
Abstract:
The Bachelor's thesis is about chocolate and chocolate confectionery production. It describes the individual raw materials and substitutes to produce mainly chocolate bars. Also procedures for the production of chocolate bars and chocolate confectionery are described here starting with the collection of cocoa seeds from cocoa fruits and their processing. Legislation for chocolate confectionery manufacture …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology