Štěpánka Pastorková
Bachelor's thesis
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
Ways of Chocolate Confectionery Manufacturing
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek. Jsou zde popsány jednotlivé suroviny na výrobu především tabulkové čokolády, případně jejich náhražky. Následně jsou zde zpracovány postupy výroby tabulkové čokolády a čokoládových cukrovinek začínajících získáním kakaových semen z kakaových plodů a následným zpracováním. Je zde také zahrnuta legislativa týkající se výroby čokoládových …moreAbstract:
The Bachelor's thesis is about chocolate and chocolate confectionery production. It describes the individual raw materials and substitutes to produce mainly chocolate bars. Also procedures for the production of chocolate bars and chocolate confectionery are described here starting with the collection of cocoa seeds from cocoa fruits and their processing. Legislation for chocolate confectionery manufacture …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Výběr vhodného účetního software pro firmu v dřevařském oboru
Dominika Vlková -
Spolupráce asistenta pedagoga v procesu strukturovaného učení u žáka s atypickým autismem
Zdislava CHRÁSTECKÁ -
Vady sýrů
Klára Tobolková -
Technologické vady oděvů
Magdalena Kulišťáková -
Deriváty síry a redukční vady vín
Pavlína Hermanová -
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
Marek Mazal -
Vady a poruchy ocelových střešních krytin
Denisa Londinová