Štěpánka Pastorková

Bakalářská práce

Možnosti výroby čokoládových cukrovinek

Ways of Chocolate Confectionery Manufacturing
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou čokolády a čokoládových cukrovinek. Jsou zde popsány jednotlivé suroviny na výrobu především tabulkové čokolády, případně jejich náhražky. Následně jsou zde zpracovány postupy výroby tabulkové čokolády a čokoládových cukrovinek začínajících získáním kakaových semen z kakaových plodů a následným zpracováním. Je zde také zahrnuta legislativa týkající se výroby čokoládových …více
Abstract:
The Bachelor's thesis is about chocolate and chocolate confectionery production. It describes the individual raw materials and substitutes to produce mainly chocolate bars. Also procedures for the production of chocolate bars and chocolate confectionery are described here starting with the collection of cocoa seeds from cocoa fruits and their processing. Legislation for chocolate confectionery manufacture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin