Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy – Veronika Drugová
Veronika Drugová
Bakalářská práce
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá současnými trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy. V teoretické části jsou uvedeny odrůdy révy vinné z České republiky i ze zahraničí. Následně jsou představeny současné trendy v párování pokrmů s víny. V praktické části se pracuje s informacemi získanými v teoretické části. Za pomoci dotazníkového šetření je zjišťováno povědomí nových odrůd u gastronomických …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with current trends in wine consumption in relation to their pairing with dishes. The theoretical part lists vine varieties from the Czech republic and abroad. Subsequently, current trends in pairing dishes with wines are presented. The practical part works with the information obtained in the theoretical part. With the help of a questionnaire survey, the awareness of new …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021
Identifikátor:
http://theses.cz/id/rnvtuv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2021
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
Aneta Němečková -
Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR
Věra MAŇÁSKOVÁ -
Hodnocení růstových, fyziologických vlastností a kvality hroznů nových PIWI odrůd révy vinné
Veronika Hromková -
Charakteristika Strekovského rajónu a jeho význam pre šlachtenie nových odrôd révy vinné
Bence Jávorka -
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
Tomáš Kropáček -
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Stanovení profilu mastných kyselin vybraných obilovin a jejich odrůd
Anna Šafránková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Drugová, V.
14. 4. 2021
Sellnerová, N.
29. 9. 2021