Bc. Edita Pokorná

Bakalářská práce

Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)

Charakteristic of gastronomic establishments in the Central Bohemian (district Benešov village and city L-S)
Anotace:
Práce se zabývá charakteristikou sítě gastronomických provozoven v Středočeském kraji. V práci jsou použity následující metody: pozorování, analýza, dotazování a syntéza. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část se zabývá gastronomii, formou podnikaní, Asociací hotelů a restaurací České republiky a kouřením v gastronomických provozovnách. Analytická část se zaměřuje na jednotlivé …více
Abstract:
The present work deals with the characteristic of the network catering establishments in the Central Bohemia. In thesis are used following methods: observation, analysis, interrogation and synthesis. The work is divided into three parts. The theoretical part gastronomy, business form, the Association of Hotels and restaurant Czech Republic and smoking in catering establishments. The analytical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Helena Buřičová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze