Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic – Martin Žanda
Martin Žanda
Bakalářská práce
Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na téma udržitelnosti potravinového systému v České Republice, podkapitoly udržitelného rozvoje. V teoretické části jsou rozebrány globální trendy, problémy a predikce vývoje do budoucna a trendy v České Republice. V praktickou částí je dotazníkové šetření zaměřené na spotřebitele, jejich podvědomí a kontribuce k udržitelnosti potravinového systému v ČR.Abstract:
Bachelor thesis is focused on the topic of sustainability of food system, which is subcathegory of sustainable development, in the Czech Republic. Theoretical part analyzed current global trends, issues and predictions of its' future development and trends in the Czech Republic. The practical part is a questionnaire survey focused on consumers, their awareness and their contribution to the sustainability …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŽANDA, Martin. \textit{Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/rosvtu/.
Jak správně citovat práci
Žanda, Martin. Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Devising a rural food system framed by the United Nations Sustainability Goals
Holly Barlow -
Indian fast food chain in Prague
Mansi Ranjitbhai Parmar -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
Analysis of Consumers and Consumers’ Behaviour - Case Study of Fast Food
Elvira Sharafutdinova -
Consumers Behavior in Luxury Fashion Segment
Yekaterina Kalymbekova -
Towards circular economy: analysis on how enterprises influence consumers through electronic marketing communications
Ngoc Vu Hong -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková -
Buying Behavior of Indian Consumers
Sanjaye Prassad Gopalswamy Dhanalakshmi