Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin. – Ing. Tereza Kordová
Ing. Tereza Kordová
Master's thesis
Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin.
The use of low-temperature plasma for sterilization of the food packages and food products.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KORDOVÁ, Tereza. \textit{Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin.}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/rpqj8l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.