Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti. – Lenka Grůzová
Lenka Grůzová
Bakalářská práce
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti.
Quality parameters of ketchup in the retail network
Anotace:
Bakalářská práce na téma Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014/2015. Cílem práce bylo zaměřit se na sortiment kečupů v maloobchodní síti a popsat jakostní požadavky na kvalitu kečupů. Práce pojednává o technologii výroby kečupů, jakostních požadavcích a …víceAbstract:
Bachelor's thesis on the topic: Quality parameters of ketchup in the retail network was written at the Department of Post-Harvest Technology of Horticurtural Products, Faculty of Horticirture, Mendel University in Brno from 2014 to 2015. The goal of this thesis was to focus on a range of ketchups in the retail network and describe quality requirements for quality ketchup. Thesis deals about the technology …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Specific requirements for the skills of a quality department worker in business practice-need analysis for the 21st century
Ivan Popov -
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
Vendula Kůrová -
Výskyt melecitózního medu u včelstev na Českokrumlovsku, jeho jakost a způsoby využití
Eva KOPŘIVOVÁ -
Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost
Lucia Gejdošová -
Hodnocení odrůd rajčat se zaměřením na technologické vlastnosti
Lenka Badinková -
Vlastnosti zeminy po pěstování rajčat (Solanum lycopersicum) ošetřených výluhem z vermikompostu
Tereza Částková -
Technologie výroby kečupu se zaměřením na kečup sterilovaný.
Soňa RIEVAJOVÁ -
Reologické vlastnosti kečupu
Vendula Mejzlíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva