Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur – Kristýna Klárová
Kristýna Klárová
Bachelor's thesis
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
Possibilities of the shelf life extending of bread by adding antifungal cultures
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLÁROVÁ, Kristýna. \textit{Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/rtxxlr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.