Bc. Marek Šesták
Bachelor's thesis
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Abstract:
Cílem práce je popsat stávající stav a nutnost upravení systému HACCP z důvodu rozšíření působnosti vybrané společnosti. Práce je zaměřena na společnost Lekkerland Česká republika s. r. o se sídlem v Praze a pobočkami v Lysé nad Labem a Kutné Hoře, která působí jako společnost zprostředkovávající nákup a prodej zboží a jejímž záměrem je rozšíření směrem k dalšímu odvětví – oblast nákupu a prodeje mražených …moreAbstract:
The aim of this work is to describe the current situation and the need for adaptation of HACCP system because of an expansion of supply provided by company work is focused on - Lekkerland Czech Republic Inc. - with headquarters in Prague and branches in Lysa nad Labem city and Kutna Hora city. The company acts as a reseller of goods and company´s goal is branch expansion to frozen and chilled products …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2015
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/kex29/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Lukáš Polanecký
- Reader: Ing. Jakub Hořický
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Aplikácia Balanced Scorecard
Dana Kušniráková -
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
Nima HEMATYAR -
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
Andrea Skotáková -
Optimalizace dopravních tras mezi firmou a jejími dodavateli a zákazníky
Kateřina Votrubová -
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
Lucie TOTHOVÁ -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Luminiscenční studie 1-methylnaftenu: čistého a v mořském ledu
Mikita Bandarenka -
Porovnání vlivu rychlosti chlazení a mrazení na kvalitu inseminační dávky hospodářských zvířat
Pavla Pokorná